Kundalini massage

Kundalini massage voor mannen, vrouwen en koppels verzorg ik in mijn praktijk te Turnhout.  Vol overgave, warmte, liefde en passie beleef je een unieke ervaring. Tijdens de kundalini massage laat ik je levensenergie stromen. Kundalini massage wordt ook wel tantra massage genoemd. Ongeacht of jij het tantra massage of kundalini massage noemt, deze massage vorm is de meest ultieme vorm van genieten in het hier en nu.

Mannen
Jouw kundalini massage voor mannen laat je in overgave gaan,  naar een nieuwe dimensie. Deze vorm van massage is niet gericht op het seksuele aspect. Jij voelt over je hele lichaam een sensationeel gevoel wat je nog niet eerder hebt beleefd. De tijdsduur van de kundalini of tantra massage voor mannen is 2,5 uur.

Vrouwen
Als vrouw voel jij je vertrouwd in mijn vrouwelijke handen tijdens je kundalini massage voor vrouwen, waarbij ik je zachtjes aanraak. De strelende aanraking, afgewisseld met stevige massage laat je levensenergie stromen door heel je lichaam. De kundalini massage of tantra massage voor vrouwen helpt om blokkades op te lossen.  De tantra massage voor vrouwen duurt 2,5 uur. Wordt je liever gemasseerd door een man, dan kan ik je Tantra for Life aanbevelen.

Koppels
De koppelmassage verzorg ik samen met mijn mannelijke collega. De tijdsduur is 2,5 uur waarbij jullie in een aparte ruimte worden gemasseerd.

Tarieven
Kundalini massage voor mannen 2,5 uur = € 245,-
Kundalini massage voor vrouwen 2,5 uur = € 245,-
Kundalini massage voor koppels 2,5 uur = € 245,-

Afspraak maken
Wil je een afspraak maken voor jouw of jullie kundalini massage? Ik hoor graag van je.