Fertilteitsmassage

De fertiliteitsmassage is vrouwvriendelijk en helpt je vruchtbaarheid verbeteren. Je wilt zwanger worden, maar is niet vanzelfsprekend. De fertiliteitsmassage zorgt voor een betere doorbloeding en ontspanning van de baarmoeder. Je lichaam en hormonen komen tot rust waardoor de eicellen zich beter innestelen.

Ondersteuning

Onderga je medische behandelingen als IUI, IVF en ICSI dan is de fertiliteitsmassage de ideale ondersteuning.

De massage

De massage bestaat uit een algehele, uitwendige ontspanningsmassage met focus op de zone van de baarmoeder. Tijdens de massage lig je op een comfortabele massagetafel in mijn massagepraktijk. De ruimte is warm, gezellig en volledig zen.

Hoe vaak

Regelmatig krijg ik de vraag:”Hoe vaak moet ik me laten masseren?” Het is belangrijk dat je ruim voor een nieuwe behandeling een reeks van minimaal 5 massages vastlegt. Telkens met minimaal een week er tussen tot aan de therapie.

Ervaringsdeskundige

Zelf heb ik alle mogelijke zwangerschapsprogramma’s doorlopen. Na jaren van leven tussen hoop en teleurstelling was ik lichamelijk en geestelijk helemaal leeg. In Spanje kwam de fertiliteitsmassage op mijn pad… Het heeft mijn leven volledig verandert en ben nu een gelukkige moeder van twee kinderen.

Met de fertiliteitsmassage wil ik je graag helpen moeder te worden. Groetjes, Ela

fertiliteitsmassage